televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Poseban tretman

Foto: IMDB

 

 

21.45 RTS1

Poseban tretman

Dr Ilić radi u bolnici za prinudno lečenje alkoholičara. Sprovodeći svoj „poseban tretman“ sastavljen od fizičkih vežbi, dijete jabukama, isceliteljskog dejstva Vagnerove muzike i psihodrame, sa grupom od šest pacijenata odlazi u posetu pivari u kojoj postoji veliki problem, alkoholizam na radnom mestu. Iz događaja koji slede, otkriva se da doktor primenjuje vlastiti način lečenja pacijenata kako bi mogao da izrazi svoju, u suštini, despotsku i hipokritsku ličnost. RTS će emitovati restauriranu verziju ovog filma iz 1980. godine. Uloge: Ljuba Tadić, Danilo Bata Paskaljević, Dušica Žegarac, Milena Dravić.

Galveston

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Galveston

Mafijaški bos Sten šalje Roja, jednog od svojih podređenih, na zadatak, istovremeno mu postavljajući zasedu. Roj pukom srećom izbegne najgore. U kući u kojoj je bila postavljena zaseda upoznaje mladu prostitutku Roki, koja mu postaje glavni saputnik i saveznik u planiranju osvete. Uloge: El Faning, Ben Foster, Bo Bridžis.

Svetski dan muzike: Koncert letnje noći iz Šenbruna

Promo RTS

 

 

20.00 RTS 2

Svetski dan muzike: Koncert letnje noći iz Šenbruna

U vrtovima baroknog stila, u čijoj se pozadini vide osvetljeni dvorac Šenbrun i glorijeta, održaće se „Koncert letnje noći“ Bečke filharmonije posvećen francuskim remek delima romantizma, impresionizma i ranog modernizma. Na šenbrunskoj pozornici debituje kanadski dirigent Janik Neze-Segen, kao i letonski mecosopran Elina Garanča. Proslavljena operska pevačica izvodi arije iz Opera „Karmen“ Žorža Bizea, „Safo“ Šarla Gunoa i „Samson i Dalila“ Kamija Sen-Sansa.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading