PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (22. jun)
Foto: Promo/Schutterstock
Sezona mira u Parizu

Promo RTS

 

 

21.40 RTS1

Sezona mira u Parizu

U Parizu, koji nije ništa izgubio od svoje nekadašnje poetičnosti, ali je na jedan drugi način doživeo promenu, zaljubljeni par, mladi Jugosloven i Francuskinja, žive svoje nade i strepnje u ambijentu autentičnih događaja našeg vremena i vremena za koje se veruje da je prošlost, a koje je sve češće prepoznatljivo u svojevrsnim scenama savremenosti... RTS će emitovati restauriranu verziju ovog filma iz 1981. godine. Uloge: Dragan Nikolić, Marija Šnajder, Predrag Miki Manojlović, Alida Vali.

Iznenada

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Iznenada

Plaćene ubice predvođene izvesnim Baronom na prevaru se useljavaju u kuću udovice Elen, kako bi iz snajpera likvidirali predsednika. Ali ratni veteran i policijski službenik Tod kvari njihove planove. Uloge: Rej Liota, Dominik Pursel.

Ime ruže

Foto: IMDB

 

 

23.25 RTS2

Ime ruže

Bernardom Guijem, nastoji da se uključi nudeći mračna tumačenja. Nakon misteriozne smrti u benediktanskom manastiru 1327.godine, pokreće se istraga. Vilijam od Baskervila, bivši inkvizitor koji je pristupio franjevačkom bratstvu, pozvan je da pomogne u rasvetljavanju ove misterije. Njegova istraga napreduje, ali ređaju se nova bizarna ubistva, dok inkvizicija, na čelu sa ekscentričnim Bernardom Guijem, nastoji da se uključi nudeći mračna tumačenja. Kada i samom Vilijemu zapreti lomača zbog jeresi, on će pokušati da upotrebi zdrav razum u razrešavanju čitavog slučaja, u čemu će mu pomoći mladi Adso od Melka. Uloge: Šon Koneri, Ef Mari Abraham, Majkl Lonsdejl, Kristijan Slejter.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading