FILM DANA Dvostruka igra, sa Ričard Girom
Foto: Promo/Schutterstock
Dvostruka igra

Foto: IMDB

 

 

 

21.00 B92

Dvostruka igra 

Misteriozno ubistvo američkog senatora s obeležjima legendarnog sovjetskog ubice Kasijusa primorava Pola Šeperdsona, penzionisanog CIA operativca, da se udruži sa novim FBI agentom Benom Gerijem da bi rešio zločin. Pošto je celu karijeru proveo u lovu na Kasijusa, Pol je uveren da je njegov neprijatelj davno mrtav, ali na slučaj ga primorava njegov bivši nadređeni. Nasuprot tome, agent Geri, koji je u svojoj master tezi pisao o poteri za sovjetskim ubicom, uveren je da je Kasijus još uvek živ… Uloge: Ričard Gir, Toper Grejs, Martin Šin.

Dvostruka igra

Foto: IMDB

 

 

21.45 RTS1

Sat i po do smrti 

Zaraćene bande pokušavaju da se dokopaju ogromne sume novca sakrivene u luksuznoj zgradi predviđenoj za rušenje, ali moraju da izađu na kraj s domarom koji ju je našao pre njih. Uloge: Skot Adkins, Dolf Lundgren, Vas Sančez.

99 domova

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

99 domova

Građevinski radnik Denis Neš, njegova majka Lin i devetogodišnji sin Konor iseljeni su iz svoga doma u postupku koji, u ime banke, predvodi Rik Karver, beskrupulozni agent za nekretnine. Poniženi Neš smešta majku i sina u motel, a situacija mu izgleda beznadežno. Ipak, tada se pojavljuje neočekivana prilika - Karver mu nudi posao. Neš radi poslove čišćenja i popravke kuća koje je Karver zaplenio, da bi mu nakon nekog vremena Karver počeo da poverava i vođenje iseljavanja. Uloge: Endru Garfild, Noa Lomaks, Laura Dern.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading