PREPORUKA najboljih filmova za narednih sedam dana (30.6.- 6.7.)
Foto: Promo/Schutterstock
Male tajne velikog latino zavodnika

Foto: IMDB

 

 

Petak

22.00 Prva Plus

Male tajne velikog latino zavodnika

Kad ga 80-godišnja bogatašica ostavi zbog mlađeg muškarca, nakon 25 godina uspešnog braka, razmažena i švorc muška sponzoruša Maksimo primoran je da uzme stvar u svoje ruke, verovatno prvi put u svom nekada raskošnom životu. Ostareli žigolo nema izbora osim da potraži smeštaj kod svoje otuđene sestre, udovice Sare i 10-godišnjeg sestrića Hjuga. Odlučan da se vrati luksuznom životu, Maksimo koristi Hjuga da bi se upoznao sa bogatom udovicom - i uči da ljubav i poverenje treba zaslužiti. Uloge: Eugenio Derbez, Salma Hajek, Rob Lou.

Male tajne velikog latino zavodnika

Foto: IMDB

 

 

Petak

21.00 Cinemania

Pištoljdžija

Majls je zaglavio na poslu koji ne voli, još uvek zaljubljen u svoju bivšu devojku Novu. Ono što Majls ne zna je da banda imena Skizm organizuje smrtonosno takmičenje u njegovom gradu u kojem se potpuni stranci bore do smrti, a sve s ciljem zabavljanja milionske publike koja takmičenje prati putem interneta. Majls se ubrzo nađe u igri, prisiljen da se bori da bi preživeo. U početku se Majlsovo dugogodišnje iskustvo bežanja od vlastitih problema isplaćuje, pa tako uspeva da nadmudri svog prvog neprijatelja… Ali kada Nova biva oteta, on mora konačno da prestane da beži, treba da pobedi vlastite strahove i da se bori za devojku koju voli. Uloge: Danijel Radklif, Samara Viving.

Poslednji Filipinci

Foto: IMDB

 

 

Petak

21.50 RTS1

Poslednji Filipinci

Kraj 19 veka, španska kolonija Filipini. Španski odred u mestu Baler, na filipinskom ostrvu Luzon, revolucionari su držali opkoljene 337 dana. U decembru 1898, potpisivanjem Pariskog mira između Španije i Sjedinjenih Američkih Država, rat je formalno završen, a Španija je SAD-u ustupila suverenitet nad Filipinima. Zbog toga su pripadnici opkoljenog odreda ostali poznati kao „poslednji Filipinci“. Uloge: Rikardo Gomez, Luis Tosar, Alvaro Servantes.

Državni neprijatelj broj 1

Foto: IMDB

 

 

Subota

23.45 B92

Državni neprijatelj broj 1

Prvi deo filma iz dva dela, zasnovanog na istinitoj priči o čuvenom francuskom državnom neprijatelju tokom sedamdesetih Žaku Mezrinu. Tokom života je pljačkao banke, izvršio nekoliko otmica značajnih ljudi, dva puta pobegao iz zatvora, a priča se i da je ubio najmanje 39 ljudi. Uloge: Vensan Kasel, Žerar Depardje, Žil Leluš.

Holivudlend

Foto: IMDB

 

 

Subota

23.30 RTS1

Holivudlend 

Priča o smrti glumca Džordža Rivsa, najpoznatijeg po ulozi u TV seriji „Avanture Supermana“ iz pedesetih. Na istinitoj priči o jednoj od najvećih misterija Holivuda gradi se i priča o glamuru, skandalima i korupciji. Pošto je Džordž Rivs nađen mrtav u svom domu, policija i šefovi studija žele da se istraga okonča kao samoubistvo, ali glasine se i dalje šire. Privatni detektiv preuzima istragu i počinje da sklapa kockice o tome šta se sve događalo u glumčevim poslednjim danima. Uloge: Adrijan Brodi, Ben Aflek, Dajen Lejn, Bob Hoskins.

 

Atlas oblaka

Foto: IMDB

 

 

Subota

22.05 FOX MOVIES

Atlas oblaka

Atlas oblaka obuhvata više žanrova i u isto vreme smešten je u prošlost, sadašnjost i budućnost. Ilustruje kako događaji i odluke u jednom vremenskom periodu mogu da utiču na živote u drugim vremenskim dimenzijama. Radnja filma ukazuje na to kako je sve na svetu povezano i kako postupci i odluke pojedinca mogu da promene svet. Uloge: Tom Henks, Hale Beri, Suzan Sarandon.

Plaćenici 2

Foto: IMDB

 

 

Subota

21.00 Prva

Plaćenici 2

Čurč angažuje Plaćenike da obave naizgled jednostavan posao. Zadatak deluje poput lake zarade za Barnija i njegovu jedinicu staromodnih plaćenika, ali stvari krenu po zlu kada jedan od njihovih bude okrutno ubijen pa Plaćenici kreću po osvetu na neprijateljsku teritoriju gde su svi izgledi protiv njih. Odlučni da izravnaju račune, ekipa seje smrt među protivničkim snagama, stvara haos i uklanja pretnju. Uloge: Silvester Stalone, Arnold Švarceneger.

Male tajne velikog latino zavodnika

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

21.15 B92

Mehaničar: Povratak 

Najopasniji ubica na svetu Artur Bišop pomislio je da je ostavio svoju ubilačku prošlost ubice iza sebe kada njegov najveći neprijatelj otme ljubav njegovog života. On je sada prisiljen da putuje svetom kako bi izvršio tri nemoguća ubistva, i uradio ono što najbolje zna, da izgledaju kao nesreća. Uloge: Džejson Stejtam, Džesika Alba.

King Kong

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

22.00 FOX MOVIES

King Kong

Godina je 1933, doba velike krize u Americi. Nezaposlenu njujoršku glumicu En Derou iz nevolje izbavlja producent Karl Denham i nagovara je da prihvati glavnu žensku ulogu u njegovom filmu koji se snima u Singapuru. Ona prihvata i njih dvoje s ekipom kreću na putovanje brodom. Ono što ekipa ne zna je da ne idu u Singapur, već Karl želi da snimi film na tajanstvenom ostrvu lobanja, koje je pronašao na jednoj staroj mapi. Uloge: Naomi Vots, Džek Blek, Ejdrijen Brodi.

Trka sa đavolom

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

20.00 Prva plus

Trka sa đavolom

Reditelj i scenarista je Džejson Kabel - bivši pripadnik specijalnih jedinica. Scenario je napisan na osnovu njegovog ličnog iskustva iz Kolumbije kada je sarađivao s Odredom za suzbijanje narkotika. Radnja filma prati put droge od Meksika, preko SAD do Kanade. Izvršni direktor međunarodnog konglomerata šalje svoja dva najbolja čoveka da istraže nestanak nekoliko pošiljaka kokaina i nađu krivca u lancu krijumčarenja droge. Uloge: Nikolas Kejdž, Lorens Fišburn, Lesli Bib.

Džulijet

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

21.00 Cinemania

Džulijet

Eni pokušava da se izbori s dosadnim dečkom, monotonim poslom i komplikovanom sestrom. Bez obzira na sve to, ne odustaje od svojih snova i vremenom shvata da ako želi da nešto promeni, moraće da preuzme stvar u svoje ruke. Uloge: Itan Hok, Rouz Bern i Kris O’Daud.

Kadžaki: Istinita priča

Foto: IMDB

 

 

Ponedeljak

21.00 Cinemania

Kadžaki: Istinita priča

Istinita priča o maloj jedinici engleskih vojnika koji su dobili specijalan zadatak da neutrališu talibanski otpor u regiji Kadžaki u Avganistanu. Ali dok se približavaju pobunjenicima, upadaju na teritoriju aktivnog minskog polja. Bez izlaza su i traže spas. Uloge: Dejvid Eliot, Mark Stenli, Skot Kajl.

Truman

Foto: IMDB

 

 

Utorak

21.00 Cinemania

Truman

Džulijanu neočekivano stiže u posetu prijatelj Tomas koji živi u dalekoj Kanadi. Dva prijatelja, u društvu Džulijanovog vernog psa Trumana, proživeće brojna iznenađenja i podeliti emocije, izazvane ne baš jednostavnom životnom situacijom u kojoj se Džulijan odjednom našao. Uloge: Rikardo Darin, Havijer Kamara, Dolores Fonsi.

Kolet

Foto: IMDB

 

 

Četvrtak

21.00 CINEMANIA

Kolet

Sidona - Gabrijel Kolet se nakon udaje za uspešnog pariskog pisca Vilija seli iz svoje kuće u ruralnom delu Francuske u urbani i umetnički sjaj Pariza. Ubrzo potom Vili ubeđuje Kolet da piše pod njegovim imenom. Kolet započinje poluautobiografski roman o duhovitoj i prkosnoj devojci sa sela po imenu Klodin, stvarajući bestseler i kulturnu senzaciju. Posle ovakvog uspeha, Kolet i Vili postaju glavna tema Pariza. Uloge: Kira Najtli, Dominik Vest, Elenor Tomlison.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading