televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Mehaničar

Foto: IMDB

 

 

21.15 B92

Mehaničar

Elitni ubica, poznat kao Mehaničar, poštuje stroga pravila ponašanja i ima jedinstveni talenat za besprimetno uklanjanje mete. Kada neko ubije njegovog mentora i bliskog prijatelja, on shvata da od toga ne može da se distancira. Metodičnom i hladnokrvnom ubici u osveti pridružuje se sin njegovog mentora. Uloge: Džejson Stetam, Donald Saderland.

Holivudlend

Foto: IMDB

 

 

00.15 RTS1

Holivudlend

Priča o smrti glumca Džordža Rivsa, najpoznatijeg po ulozi u TV seriji „Avanture Supermana“ iz pedesetih. Na istinitoj priči o jednoj od najvećih misterija Holivuda gradi se i priča o glamuru, skandalima i korupciji. Pošto je Džordž Rivs nađen mrtav u svom domu, policija i šefovi studija žele da se istraga okonča kao samoubistvo, ali glasine se i dalje šire. Privatni detektiv preuzima istragu i počinje da sklapa kockice. Uloge: Adrijan Brodi, Ben Aflek, Dajen Lejn, Bob Hoskins.

Državni neprijatelj broj 1

Foto: IMDB

 

 

23.45 B92

Državni neprijatelj broj 1

Prvi deo filma iz dva dela, zasnovanog na istinitoj priči o čuvenom francuskom državnom neprijatelju tokom sedamdesetih Žaku Mezrinu. Tokom života je pljačkao banke, izvršio nekoliko otmica značajnih ljudi, dva puta pobegao iz zatvora, a priča se i da je ubio najmanje 39 ljudi. Uloge: Vensan Kasel, Žerar Depardje, Žil Leluš.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading