televizija
Foto: Promo/Schutterstock
Spasavanje Redova Rajana

Foto: IMDB

 

 

21.45 RTS1

Spasavanje Redova Rajana

Strahote rata opisane su zapanjujuće upečatljivo u ovoj izvanrednoj drami o Drugom svetskom ratu. Film počinje savezničkim iskrcavanjem u Normandiji, 6. juna 1944. godine. Kapetan Miler i članovi Drugog bataljona borili su se za mostobran. Tokom napada, dvojica braće su poginula u akciji. Treći brat je poginuo ranije na Novoj Gvineji. Njihova majka, gospođa Rajan, treba da primi tri telegrama o njihovoj smrti u istom danu. Uloge: Tom Henks, Adam Goldberg, Met Dejmon.

Mehaničar: Povratak

Foto: IMDB

 

 

21.15 B92

Mehaničar: Povratak

Najopasniji ubica na svetu Artur Bišop pomislio je da je ostavio svoju ubilačku prošlost ubice iza sebe kada njegov najveći neprijatelj otme ljubav njegovog života. On je sada prisiljen da putuje svetom kako bi izvršio tri nemoguća ubistva, i uradio ono što najbolje zna, da izgledaju kao nesreća. Uloge: Džejson Stejtam, Džesika Alba.

Trka sa đavolom

Foto: IMDB

 

 

20.00 Prva Plus

Trka sa đavolom

Reditelj i scenarista je Džejson Kabel - bivši pripadnik specijalnih jedinica. Scenario je napisan na osnovu njegovog ličnog iskustva iz Kolumbije kada je sarađivao s Odredom za suzbijanje narkotika. Radnja filma prati put droge od Meksika, preko SAD do Kanade. Izvršni direktor međunarodnog konglomerata šalje svoja dva najbolja čoveka da istraže nestanak nekoliko pošiljaka kokaina i nađu krivca u lancu krijumčarenja droge. Uloge: Nikolas Kejdž, Lorens Fišburn, Lesli Bib.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading