televizor
Foto: Promo/Foto: Shutterstock
Tajna istorija Sjedinjenih Država

Promo RTS

 

 

21.50 RTS1

Tajna istorija Sjedinjenih Država 1. Epizoda

„Tajna istorija Sjedinjenih Država“ dokumentarna je serija američkog filmskog režisera i scenariste Olivera Stouna. Ova epizoda bavi se istorijom Drugog svetskog rata, sa fokusom na često zanemarene događaje koji su imali ključni uticaj na njegov ishod. Detaljno se istražuju Španski građanski rat, Ruzveltova želja da se pridruži Saveznicima, strateške odluke Japana pre napada na Perl Harbor i doprinos Sovjetskog Saveza ratnom naporu.

Dobar, loš i mrtav

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Dobar, loš i mrtav

Brajan Barns probudi se ranjen u pustinji i ne seća se ničega. Ne zna zašto je okružen leševima, kombijem punom kokaina u kojem su i četiri miliona dolara u gotovini. Brajana traži ozloglašeni kralj droge Deni Perez koji očajnički želi nazad svoj novac, DEA agent Ruker i pokvareni šerif Olson koji neće stati ni pred čim da bi se domogao svog tek pronađenog bogatstva. U bekstvu, Brajan počinje da se priseća mnogo toga, ali ne sviđa mu se što kroz to prisećanje spoznaje kakav je zaista čovek. Uloge: Džoni Mesner, Dolf Lundgren, Dani Treho.

Kadžaki: Istinita priča

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Kadžaki: Istinita priča

Istinita priča o maloj jedinici engleskih vojnika koji su dobili specijalan zadatak da neutrališu talibanski otpor u regiji Kadžaki u Avganistanu. Ali dok se približavaju pobunjenicima, upadaju na teritoriju aktivnog minskog polja. Bez izlaza su i traže spas. Uloge: Dejvid Eliot, Mark Stenli, Skot Kajl.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading