televizija
Foto: Promo/Schutterstock
Tajna istorija Sjedinjenih Država

Promo RTS

 

 

21.40 RTS1

Tajna istorija Sjedinjenih Država

Treća epizoda dokumentarne serije „Tajna istorija Sjedinjenih Država“ režisera Olivera Stouna bavi se završetkom Drugog svetskog rata, sa fokusom na događaje koji su prethodili bacanjem atomskih bombi na Japan i njegovom potonjom kapitulacijom. U epizodi se istražuje Trumanova era u američkoj istoriji, sa ulogom danas pomalo zaboravljenog Henrija Volasa.

Sivilo

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Sivilo

Grupa stručnjaka za naftna bušenja kreće kući sa Aljaske. Međutim usled nevremena njihov avion se ruši. Sedam preživelih pokušava da se izbori sa smrtonosnim povredama i hladnim vremenom. Ubrzo će uvideti da njihovim problemima nije kraj. Shvataju da će morati da se suoče sa čoporom vukova. Vođstvo nad grupom preuzima Džon Otvej koji predlaže da bekstvom u šumu pokušaju da se spasu. Preživeli imaju malo vremena da se izbore sa nepodnošljivom hladnoćom i čoporom gladnih vukova. Uloge: Lijam Nison, Dermot Malroni, Džo Anderson.

Ostavljena

Foto: IMDB

 

 

23.00 Prva

Ostavljena

Meri Volš je dopratila svog dečka Kevina na rutinsku operaciju. Kada se nakon operacije vrati po njega, on je misteriozno nestao. Niko ga nije video, niti ima ikakve podatke o njemu. Očajna Meri obraća se policiji, ali ni oni ne mogu da pronađu nikakav trag. Uskoro završava kod psihijatra koji je proglašava nestabilnom, pa ona sada mora ne samo da pronađe nestalog dečka, nego i da dokaže da je zdrava. Uskoro dobija nepoznat poziv od stranca koji tvrdi da ima informacije o Kevinu i traži 10 miliona dolara otkupnine... Uloge: Britani Marfi, Mimi Rodžers, Piter Bogdanovič.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading