televizor
Foto: Promo/Schutterstock
1917.

Foto: IMDB

 

 

21.02 B92

1917.

Oskarom nagrađeni reditelj Sem Mendez, poznat po velikim filmskim hitovima koje generacije obožavaju, predstavlja spektakl o Prvom svetskom ratu jednostavnog naziva 1917. Napeta ratna drama prati dva mlada britanska vojnika koji dobijaju naizgled nemoguću misiju. U trci protiv vremena moraju da pređu neprijateljsku teritoriju i dostave poruku koja će zaustaviti napad na stotine vojnika koji nemaju pojma da se napad sprema, a među njima je i brat jednog od dvojice vojnika. Uloge: Benedikt Kamberbač, Kolin Fert, Din-Čarls Čapman, Džordž Mekej.

96 sati: U begu

Foto: IMDB

 

 

23.00 Prva

96 sati: U begu

Bivši CIA agent Brajan Mils ne beži više od najgorih zlikovaca današnjice nego od ujedinjenih policijskih snaga Los Anđelesa CIA i FBI. Njih će regrutovati Frenk Dokler nakon što Mils pobegne tokom hapšenja običnim policajcima. Naime, Brajanu je neko namestio ubistvo bivše supruge, a u životnoj opasnosti naći će se i njegova ćerka Kim. Uloge: Lijam Nison, Forest Vitaker.

Sonja - beli labud

Foto: IMDB

 

 

20.15 RTS2

Sonja - beli labud

Ovo je priča o Sonji Heni, jednoj od najvećih svetskih atletičarki, kreatorki modernog umetničkog klizanja, koja 1936. odlučuje da ode u Holivud da bi postala filmska zvezda. Njen prvi film postigao je nezapamćen uspeh na blagajnama 1937, kada je prodat rekordan broj karata. Sonja postaje jedna od najbogatijih žena svog vremena, uvek okružena obožavaocima, ljubavnicima i porodicom. Kako stari, u nju su sve manje upereni reflektori, ali ona odbija da se povuče. Glavna uloga: Ine Mari Vilman.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading