televizor
Foto: Promo/Foto: Shutterstock
Šta se upravo dogodilo

Foto: IMDB

 

 

21.50 RTS1

Šta se upravo dogodilo

Nedelja u životu Bena, moćnog holivudskog producenta koji istovremeno pregovara s direktorom studija ne bi li njegov novi film za dve nedelje imao premijeru u Kanu, sa napetim režiserom koji mora da premontira film, sa glumcem i njegovim agentom jer je zvezda došla na snimanje s bradom i s poslednjom bivšom ženom koja možda ima i ljubavnika. Takođe primećuje da je njegova ćerka iz jednog od brakova plakala. O čemu se radi? Može li Ben da reši sve svoje probleme? Uloge: Robert de Niro, Džon Torturo, Stenli Tuči.

Snaga metka

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Snaga metka

Film prati moderne revolveraše i njihove dvoboje. Jedina razlika između nekadašnjih dvoboja sa Divljeg zapada i ovih jeste što u modernim učesnici nose pancire. Sve počinje kada narko-dileri, u želji da saznaju koji od prsluka su najbolji, unajmljuju momke da ih isprobavaju. Vremenom se broj učesnika eksperimenta povećava, da bi na kraju postao i poseban uvrnut sport. Uloge: Rajan Kvanten, Frida Pinto, Miki Rurki.

Car

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Car

Radnja filma je zasnovana na istinitoj priči o Šildsu Grinu, afroameričkom robu pod nadimkom Car. Nakon što je njegov gospodar 1859. godine prokockao plantažu na kojoj je radio, Šilds potpada pod uticaj novog, okrutnog nadzornika koji muči i bičuje njegovog sina Tomija. U znak odmazde Šilds ga ubija, a tragedija bude veća, jer tom prilikom strada i njegova žena Sara... Radnja se komplikuje, jer se daje nagrada za odmazdu Cara. Godine 1890. njegov sin piše knjigu o njemu i odnosi je jednom izdavaču. Od odbeglog roba do oca revolucije... Uloge: Džejms Kromvel, Brus Dern, Majkelti Vilijamson.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading