televizor
Foto: Promo/Foto: Shutterstock
Pljačka u Haton Gardenu

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Pljačka u Haton Gardenu

„Pljačka u Haton Gardenu“ prati četvoricu ostarelih kriminalaca sa Ist Enda - koje predvodi 76-godišnji Brajan Rider - i jednog tajanstvenog čoveka, koji izvršavaju najveću pljačku zabeleženu u engleskoj istoriji. Za petama su im svi, od mađarske mafije do Skotland jarda, ali ova šarolika ekipa staromodnih (ili samo starih) protuva sa Ist Enda sprema se da uradi nešto neverovatno; probušiće trezor od čelika i betona u bogatom londonskom draguljarskom kvartu i izvešće najveću pljačku u istoriji. Uloge: Metju Gud, Stiven Mojer, Džoeli Ričardson, Lari Lem.

Reči i slike

Foto: IMDB

 

 

23.00 Prva

Reči i slike

Džek Markus je profesor engleskoj jezika, koji lamentira nad opsednutošću đaka društvenim mrežama i dobrim ocenama više nego bavljenjem pisanom rečju. On sam je jednom davno zablistao, ali sada već godinama ništa nije izdao i vreme popunjava pićem umesto umetnošću reči. A onda sreće srodnu dušu u Dini Delsanto, apstraktnoj slikarki i novoj nastavnici u školi, koja je takođe jednom bila slavna zbog svoje umetnosti. Uloge: Klajv Oven, Žilijet Binoš.

Uzvišenje

Foto: IMDB

 

 

23.35 RTS2

Uzvišenje

U pokušaju da spasi poslednjeg člana svoje porodice, Gutjuka, mladi Aboridžin udružuje se sa bivšim vojnikom snajperistom Trevisom u traganju za Bajvarom, najopasnijim ratnikom na teritoriji, njegovim rođakom. Uloge: Sajmon Bejker, Džejkob Džunior Najingul, Aron Pedersen.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading