FILM DANA „Eksperiment“
Foto: Promo/Schutterstock
Na večeri kod Nemanje Nikolića

Promo RTS

 

 

22.05 RTS1

Na večeri kod Nemanje Nikolića

Popularni pevač koji već duže od dve decenije opstaje na sceni, svojim menijem i kulinarskim umećem oduševio je šestorku So. Iskren i duhovit, nesuđeni slikar Nemanja je otkrio kako se nosi sa svim izazovima svog posla ali i roditeljstva, budući da ima dvoje dece. Njegov naslednik Luka pokazao je da ga čeka karijera repera dok je tatinu muziku okarakterisao - čućete kako. Neposredan i otvoren, pevač je iskreno govorio o sebi, ali se i pohvalio svojim gastronomskim znanjem što je, istini za volju, kasnije i potvrdio. Videlo se i da na pijacu ide redovno...

Eksperiment

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Eksperiment

Grupa naučnika sprovodi dvonedeljni psihološki eksperiment koji zahteva učešće 24 ispitanika. Pravila su jednostavna: Jedna grupa ispitanika glumiće zatvorske čuvare, a druga će glumiti zatvorenike. Iako su čuvari dobili više nego jasne instrukcije da treba da održe red bez upotrebe sile, niko nije spreman na ono što će se desiti kada izbije pobuna, a sva uljudnost nestane. Dobrovoljci se sve više uživljavaju u svoje uloge, moć ih kvari, strahovi rastu, a eksperiment se zastrašujuće otima kontroli. Uloge: Ejdrijen Broudi, Forest Vitaker.

16 blokova

Foto: IMDB

 

 

21.50 Superstar

16 blokova

Policajac Džek ima problema sa alkoholom i sve što nadređeni očekuju od njega je da se do penzije drži podalje od nevolja. Zato mu daju samo rutinske poslove kao što je prebacivanje sitnog lopova Edija u obližnji sud na svedočenje. Ali, tek što krenu iz stanice, crni kombi im blokira put i maskirani napadači pokušavaju da ubiju Edija. Džek mu igrom slučaja spasava život, sklanja se u obližnju prodavnicu i odmah zove pojačanje. Uloge: Brus Vilis, Jasin Bej, Dejvid Mors.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading