FILM DANA Nacionalna klasa
Foto: Promo/Schutterstock
Dani gneva

Foto: IMDB

 

 

21.15 B92

Dani gneva

Priča prati misterioznog gospodina H., čuvara opakog pogleda koji radi za kompaniju koja prevozi novac u Los Anđelesu i koji je odgovoran za prevoz miliona dolara po gradu. Tokom pljačke napadnuta su vozila za koje su bili zaduženi on i njegove kolege. Svi ostaju iznenađeni preciznošću i veštinama koje će H. pokazati s pitanjem ko je on u stvari i odakle je došao. Uloge: Džejson Stetam, Džoš Hartnet.

Nacionalna klasa

Promo RTS

 

 

21.50 RTS1

Nacionalna klasa

Flojd, Mladić iz beogradskog predgrađa i automobilski trkač u nacionalnoj klasi, u skladu sa svojom strašću, važi i za velikog ljubavnika. Ali nije u skladu sa njegovim ambicijama da i dalje vozi u nacionalnoj klasi. Da bi prešao u višu klasu, mora da pobedi na važnoj trci, a da bi u tome uspeo, mora da odloži služenje vojnog roka. Za to mu služi Mile, bubrežni bolesnik, koji umesto njega ide na preglede. Međutim, naum im ne uspe, kao ni pokušaj da izbegne braka sa „službenom“ devojkom Šiljom , koja je zatrudnela. Uloge: Dragan Nikolić, Bogdan Diklić, Gorica Popović, Rade Marković, Aleksandar Berček, Olivera Marković.

Anđeo čuvar

Foto: IMDB

 

 

23.45 B92

Anđeo čuvar

Inspektor Anders Olsen započinje istragu pljačke banke u kojoj pljačkaš upuca dve osobe i pobegne. Nakon što ga uhapse, pljačkaš tvrdi da je zločin počinio sam, a zapravo je bio hipnotisan. Ko zaista kontroliše naš um i koliko daleko to može otići? Uloge: Džoš Lukas, Pilu Asbek, Rade Šerbedžija.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading