televizor
Foto: Promo/Foto: Shutterstock
Ala je lep ovaj svet

Promo

 

 

21.25 Prva

Ala je lep ovaj svet

Ljubiša, dobro nadzemaljsko biće čiji je zadatak da spoji ljude u bračnu zajednicu, već dugo je neuspešan u svom poslu. Ovog puta se zarekao da će spojiti Batu, neafirmisanog i isfrustriranog filmskog reditelja, i Unu Lazarević, najpoznatiju TV voditeljku i površnu megazvezdu, autorku čuvene, pomodarske emisije „Šetnja sa lavom“. Ljubiša stvara okolnosti koje bi ih sjedinile, te Una intervjuiše Batu u njegovom stanu. Posle napetog intervjua, sukoba i razbuktalih strasti, plin eksplodira i stan odleti u vazduh. Njih dvoje čudom prežive, no strada Batina komšinica. Inspektor Trišić hapsi Batu zbog nehotičnog ubistva i pokušaja ubistva Une. Bata dospeva u zatvor, gde pokušava da preživi i vremenom postaje surovi kriminalac... Uloge: Anđelka Prpić, Andrija Kuzmanović, Nikola Pejaković, Anica Dobra, Andrej Šepetkovski.

Čuvari plaže

Promo RTS

 

 

21.45 RTS1

Čuvari plaže

Mič Bjukenon se svađa s mladim čuvarem plaže Metom Brodijem, ali zajedno razotkrivaju plan kriminalaca koji preti sudbini čitavog zaliva. U rimejku jedne od najpoznatijih serija iz devedesetih, vešti i snažni čuvari plaže su tu da štite zaliv, kao i kupače. Ovog leta, novi se pridružuju uhodanoj ekipi i stvari najpre ne funkcionišu baš najbolje. Međutim, veći problemi se pojavljuju u vidu investitora kojima je zarada na prvom mestu. Može li Mič Bjukenon spasti zaliv? Uloge: Dvejn Džonson, Zak Efron, Aleksandra Dadrio.

Put za Arlington

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Put za Arlington

Unverzitetski profesor, koji inače predaje o terorizmu, počinje da sumnja da je njegov komšija upleten u teroristicke aktivnosti... Uloge: Džef Bridžis, Tim Robins, Džoan Kjuzak.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading