televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Tajna istorija Sjedinjenih Država

Promo RTS

 

 

21.50 RTS1

Tajna istorija Sjedinjenih Država

U ovoj epizodi dokumentarne serije „Tajna istorija Sjedinjenih Država“ režisera Olivera Stouna istražuju se posledice Drugog svetskog rata, Staljinov trud da preuzme kontrolu nad Poljskom i Istočnom Evropom, trud Demokratske stranke da odstrani Henrija Volasa iz predsedničke trke 1944. godine i šta je Velika Britanija radila ne bi li sačuvala svoje kolonije.

Plan bekstva 2: Podzemlje

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Plan bekstva 2: Podzemlje

Godinama nakon što je pobegao iz ultramodernog zatvora iz kojeg je nemoguće pobeći, Rej je okupio novu vrhunsku ekipu. Međutim, kada jedan od članova njegovog tima nestane, Breslin je prisiljen da se vrati u pakao na zemlji i ponovo pobegne iz njega da bi spasao svog prijatelja osuđenog na brutalnu borbu poznatiju kao Had. Uloge: Silvester Stalone, Dejv Bautista.

Kako se rešiti Deda Mraza

Foto: IMDB

 

 

23.00 Prva

Kako se rešiti Deda Mraza

Kako bi spasio svoj posao koji je u zabrinjavajućem padu, Kris Kringl, poznatiji kao Deda Mraz, prisiljen je na partnerstvo sa američkom vojskom. Pogoršavajući stvari, Kringl se upliće u smrtonosnu bitku protiv visoko kvalifikovanog atentatora, kog je unajmio razmaženi dvanestogodišnjak nakon što je u čarapi dobio komad uglja umesto onoga što je želeo. Uloge: Mel Gibson, Valton Gogns, Marien Žan-Baptist.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading