televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Zločinački um

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Zločinački um

Radnja se vrti oko neobičnog projekta američke vlade u kojoj okorelom, opasnom i nepredvidljivom osuđeniku nasmrt usađuju sećanja, tajne i sposobnosti poginulog CIA agenta da bi dovršio važan zadatak koji će sprečiti katastrofu svetskih razmera. Uloge: Rajan Rejnolds, Kevin Kostner.

Zločinački um

Foto: IMDB

 

 

20.05 Blic TV

Beli lavovi

Pritisnut snovima o boljem i pravednijem životu, izazvan pričama studenata, đaka, radnika, seljaka i poštene inteligencije, koji se teško snalaze u vremenima tranzicije, te neprirodne evolucije društva, pa još na srpski način, glavni junak priče Dile, kome je fabrika otišla pod stečaj, odlučuje da uzme stvar u svoje ruke. Uloge: Lazar Ristovski, Gordan Kičić, Hristina Popović, Zorica Jovanović.

Majke i ćerke

Foto: IMDB

 

 

22.00 Prva Plus

Majke i ćerke

Radnja filma prati nekoliko majki i ćerki i njihove međusobne odnose. Svaka posebna na svoj način, vezane i razdvojene različitim životnim okolnostima. Rigbi, fotograf, saznaje da je trudna sa momkom koji ju je upravo ostavio. Georgina, modna dizajnerka, sreće svoju ćerku koju je pre mnogo godina dala na usvajanje. Lajla, koja se bori sa svojom uspešnom majkom oko prava na sopstveni izbor karijere. Beka, koja saznaje da joj je sestra zapravo majka.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading