televizija
Foto: Promo/Schutterstock
Gorka osveta

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Gorka osveta

U potrazi za iskupljenjem Deni Parker neće ustuknuti ni pred  čim. Naime, supruga mu je ubijena zbog toga što on, paralizovan strahom, to nije ni pokušao da spreči. Odlučan je da dokaže kako nije kukavica i da osveti njenu smrt. Parker će preuzeti posao policijskog doušnika. Novi prijatelji nemaju pojma o njegovom identitetu, ni zadacima koje obavlja, a novi poslodavci uopšte ne poznaju njegove prave motive ulaska u polusvet zavisnika, dilera, kriminalaca i izgubljenih duša. Uloge: Val Kilmer, Vinsent D’Onofrio.

 

Takovska 10

Promo RTS

 

 

21.05 RTS1

Takovska 10

Može li Srbija da sačuva spoljno-političku neutralnost i po koju cenu

Da li je spoljnopolitička i naročito vojna neutralnost Srbije najbolja politika koju država može da vodi u aktuelnom geopolitičkom trenutku, tema je emisije "Takovska 10". Srbija je osudila napad Rusije na Ukrajinu, ali Rusiji nije uvela sankcije i insistira na vojnoj i političkoj neutralnosti u tom sukobu. Takođe, osudila je napad Hamasa na Izrael 7. oktobra i u tom sukobu nastoji da zadrži neutralnu, ali principijelnu poziciju, a to je da osuđuje svaki akt nasilja prema civilima. U svetu koji je sve oštrije podeljen Srbija izražava nameru da uđe u EU, ali ne odriče se saradnje sa Rusijom i Kinom što se moglo videti i nedavno na samitu "Pojas i put" u Pekingu. Da li je takva politika u današnjem svetu moguća, da li ima svoju cenu i kolika je ona, ko su ključni partneri Srbije na međunarodnom planu, da li konflikti u svetu imaju posledice na unutrašnje prilike u Srbiji i kako se sve to prelama na regionalne odnose, a posebno na pitanje Kosova i Metohije? O tome u emisiji "Takovska 10" raspravljaju: Vuk Jeremić, Narodna stranka, Zoran Lutovac, Demokratska stranka, Đorđe Milićević, Socijalistička partija Srbije, Vladimir Orlić, Srpska napredna stranka. Urednik i voditelj je Zoran Stanojević.

 

Savršeni stranci

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Savršeni stranci

Sedam dugogodišnjih prijatelja večeraju. Odlučuju da zaigraju zabavnu igru: da stave sve svoje telefone na sto i pokažu sve poruke i pozive koje su primili te večeri, da bi pokazali kako niko od njih ništa ne krije. Drama i komedija istovremeno izbijaju na površinu, zajedno sa tajnama koje izlaze na videlo, dok njih sedmoro shvataju da su im njihovi bliski prijatelji zapravo potpuni stranci. Uloge: Đuzepe Batiston, Ana Foljeta, Marko Đalini, Edoardo Leo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading