televizor
Foto: Promo/Schutterstock
U četiri zida života

Foto: IMDB

 

 

petak

21.00 CINEMANIA

U četiri zida života

Zarobljena unutar zidova svog doma pod opsadom, Sirijka Oum Jazan, majka troje dece, pretvorila je stan u sigurnu luku za svoju porodicu i susede, pokušavajući da ih zaštiti od rata koji bukti napolju i održi što je moguće normalniji ritam života. Kada snajperisti pretvore dvorište u zonu smrti, bombe zaprete konačnom uništenju zgrade, a provalnici dođu po svoj plen, održavanje krhke ravnoteže unutar zidova stana postaje pitanje života i smrti. Uloge: Hijam Abas, Džulijet Navin.

Ptice Amerike

Foto: IMDB

 

 

petak

20.00 Prva plus

Ptice Amerike

Moriju su roditelji umrli kad je bio tinejdžer i ostavili su mu kuću, sindrom nervoznih creva, brata Džeja i sestru Ajdu koje treba odgajati. 20 godina kasnije, Džej je beskućnik, loše se uklapa u društvo i nedavno je ranjen. Ajda je bez posla i spava s nepoznatim ljudima. Mori je oženjen napaćenom Beti koja čeka da Mori dobije nasledstvo pre nego što osnuju porodicu. Stalno mora da se ulizuje svojim naoko presvetim komšijama, od kojih je jedan Morijev šef. Mori dovodi Džeja kući na oporavak, a Ajda odlučuje da dođe u posetu zbog čega se komšije osećaju neprijatno. Uloge: Metju Peri, Ben Foster, Zoe Kravic, Hilari Svonk.

Balkanska međa

Foto: IMDB

 

 

subota

22.05 RTS1

Balkanska međa

Neposredno posle ratnog plamena u Bosni, na Balkanu raste novo žarište. Sukobi Srba i Albanaca na Kosovu nekontrolisano rastu, srpske snage pokušavaju da potisnu „Oslobodilačku vojsku Kosova“. Međunarodna zajednica optužuje vladu u Beogradu za prekomernu upotrebu sile i bez saglasnosti Ujedinjenih nacija NATO počinje bombardovanje Srbije. Inspirisan stvarnim događajem, film „Balkanska međa“ prikazuje tajnu operaciju grupe ruskih specijalaca koja iz Moskve dobija naređenje da pre NATO trupa zauzme aerodrom „Slatina“ u Prištini i zadrži ga dok ne stigne pojačanje. Uloge: Miloš Biković, Anton Pampušni, Jurij Kucenko, Aleksandar Radojičić, Miodrag Radonjić, Aleksandar Srećković, Milena Radulović.

Ulica Kloverfild broj 10

Foto: IMDB

 

 

subota

00.35 RTS1

Ulica Kloverfild broj 10

Nakon saobraćajne nesreće, Mišel se budi u tajanstvenom bunkeru-skloništu gde žive dvojica muškaraca, Hauard i Emet. Hauard tvrdi da ju je spasao iz smrskane olupine i objašnjava Mišel da se napolju dogodila invazija vanzemaljaca čiji je hemijski napad opustošio okolno područje, zbog čega je nemoguće živeti u spoljnom svetu. Emet, koji je jedva uspeo da se domogne skloništa, potkrepljuje njegovu verziju događaja, ali je Mišel i dalje sumnjičava. Uloge: Meri Elizabet Vinsted, Džon Gudman, Džon Galager Mlađi.

Dan otkupa

Foto: IMDB

 

 

subota

22.00 Prva plus

Dan otkupa

Odlikovani kapetan američkih marinaca Bred Pakston tek se vratio kući. Teroristička organizacija otela je njegovu suprugu Kejt koja je radila u Maroku. Prisiljen je da se ponovo vrati u akciju kako bi odvažnom i ubojitom operacijom spasao ženu koju voli. Uloge: Geri Dordan, Serinda Svon, Endi Garsija.

Klopka za muškarce

Foto: IMDB

 

 

subota

20.55 Prva

Klopka za muškarce

Kad se radi o varanju milionera, Maksin Koners i njena kćerka Pejdž prave su profesionalke. Prvo ih Maksin namami do oltara, a zatim Pejdž natera na neveru. Mamica se sporazumno razvede, pa kreću u lov na sledeću žrtvu - ovoga puta na odbojnog milionera Vilijama Tensija. Međutim, Pejdž je napravila kardinalnu grešku i zaljubila se u mladog konobara. Sada Maksin mora da pazi na kćerku i Tensijev novac kako ne bi izgubila najbolju partnerku koju će ikada imati. Uloge: Sigurni Viver, Dženifer Lav Hjuit, Džejson Li, Rej Liota...

Dug

Foto: IMDB

 

 

subota

21.00 CINEMANIA

Dug

Rejčel Singer, bivši agent izraelske obaveštajne službe Mosad, nastojala je da uhvati i izvede na suđenje ozloglašenog nacistu i ratnog zločinca - hirurga iz logora Aušvic, u tajnoj izraelskoj misiji koja se završila njegovom smrću na ulicama istočnog Berlina. Sada, 30 godina kasnije, pojavljuje se čovek koji tvrdi da je taj doktor. Ona mora da ode u istočnu Evropu da otkrije istinu. Uloge: Helen Miren, Sem Vortington, Tom Vilkinson.

Noćne hronike

Foto: IMDB

 

 

nedelja

21.00 B92

Noćne hronike

Svake noći, dok grad spava, ekipe naoružane brzim automobilima, skupim kamerama i policijskim radio-stanicama kruže područjem Los Anđelesa u potrazi za pričama. Ti slobodnjaci, poznati kao noćni hroničari, idu u lov na sudare, požare, ubistva i ostale nezgode i nesreće u nadi da će prodati reportaže lokalnim TV stanicama. Poput kuglice flipera jure s jednog mesta zločina na drugo, motivisani jednačinom koja pretvara kriminal i žrtve u dolare i cente. Uloge: Džejk Gilenhal, Rene Ruso, Bil Pakston.

Kobni sastanak

Foto: IMDB

 

 

nedelja

20.00 Prva plus

Kobni sastanak

Rašel, jevrejsko-američka lekarka, i Džejk, arapsko-američki vladin birokrata, kreću u poteru po Bliskom istoku pokušavajući da reše misterioznu smrt Rašelinog brata, lovca na blago. Iznenada se nađu u središtu čudne zavere koja bi mogla dovesti do kraja sveta. Uloge: Stana Katić, Raza Džefri.

Kung-fu joga

Foto: IMDB

 

 

nedelja

21.00 CINEMANIA

Kung-fu joga

Priča o profesoru arheologije koji se udružuje sa prelepom Indijkom i njenom asistentkinjom, u nameri da pronađe davno izgubljeno Magadha blago. U ledenoj pećini na Tibetu pronalaze ostatke kraljevske vojske, koja je nestala zajedno sa blagom. Zarobljeni od strane zlog vođe pobunjeničke armije, uspevaju da pobegnu. Akcija se seli u Dubai, gde se jedan od nestalih dijamanata pojavljuje na aukciji. Taj dijamant je ključ za pronalaženje čitave kolekcije. Uloge: Džeki Čen, Diša Patani, Amira Dastur.

Bez zaklona

Foto: IMDB

 

 

ponedeljak

21.00 CINEMANIA

Bez zaklona

Četvorica nerazdvojnih prijatelja - ostareli Bos, spretni revolveraš Čarli, kuvar mirne naravi Mouz i dečak Baton - žive odvojeno od civilizacije brinući se za svoju stoku. Kad im zatreba hrane za životinje, krenu u gradić Harmonvil, u kom vladaju korumpirani šerif i rančer tiranin, koji u došljacima vide neprijatelje svoga „carstva“. Njihovi ljudi pretuku Mouzea, pa Bos i Čarli shvataju da će morati da brane vrednosti koje su nekad vladale mestom. Usred neizbežnog obračuna Čarliju će dodatnu snagu dati Sju, sestra lokalnog doktora. Uloge: Robert Duval, Kevin Kostner, Anet Bening.

Predivan život

Foto: IMDB

 

 

utorak

21.00 CINEMANIA

Predivan život

Viktoru, muškarcu u šezdesetim godinama, svet se okrenuo naopačke kada mu Antoan, preduzetnik u usponu, ponudi da isproba jedinstven i novi vid zabave. Koristeći mešavinu pozorišnih trikova i prikaz prošlih događaja, Antoanova kompanija omogućava klijentima povratak u doba po sopstvenom izboru. Viktor odlučuje da se vrati četrdeset godina unazad i ponovo proživi najlepšu nedelju svog postojanja. Nedelju kada je upoznao ljubav svog života. Uloge: Danijel Otej, Gijom Kane, Dorija Tilije.

Jednostavan plan

Foto: IMDB

 

 

sreda

21.00 CINEMANIA

Jednostavan plan

Tokom novogodišnje noći, računovođa Hank, njegov brat, gubitnik Jakob, i prijatelj Lou pronašli su 4,4 miliona dolara u ostacima aviona, koji se srušio u jednom nacionalnom parku u SAD. Moraju da reaguju brzo i smišljaju plan kako će novac staviti na sigurno dok avion ne bude pronađen. Uloge: Bil Pakston, Bridžet Fonda, Bili Bob Tornton.

Zoi

Foto: IMDB

 

 

četvrtak

21.00 CINEMANIA

Zoi

Zoi i Kol rade u istraživačkom centru za razvoj androida - poznatijih kao „sintetički“ - koji su napravljeni sa ciljem da budu idealni partneri, oni koji vas nikada neće napustiti. Zoi i Kol ulaze u vezu, ali jedan iznenadni događaj stvara razdor među njima, preteći njihovoj dotada čvrstoj vezi i ukazuje na velika filozofska pitanja o ljubavi, ljudskosti i autentičnosti. Uloge: Juan Makgregor, Lea Sedu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading