televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Tor: Ragnarok

Foto: IMDB

 

 

subota

21.00 RTS1

Tor: Ragnarok

U Marvelovom filmu „Tor - Ragnarok“ Tor je zarobljen s druge strane svemira bez svog moćnog malja i nalazi se u trci s vremenom da se vrati u Azgard i zaustavi Ragnarok - uništenje njegove domovine i kraj azgardijanske civilizacije od svemoćne nove pretnje, nemilosrdne Hele. Uloge: Kris Hemsvort, Tom Hidlston, Kejt Blančet, Mark Rafalo, Idris Elba, Džef Goldblum, Entoni Hopkins.

Dani gneva

Foto: IMDB

 

 

subota

22.00 B92

Dani gneva

Priča prati misterioznog gospodina H., čuvara opakog pogleda koji radi za kompaniju koja prevozi novac u Los Anđelesu i koji je odgovoran za prevoz miliona dolara po gradu. Tokom pljačke napadnuta su vozila za koja su bili zaduženi i njegove kolege ostaju iznenađene preciznošću i veštinama koje će H. pokazati i pitaju se ko je on u stvari i odakle je došao. Uloge: Džejson Stetam, Džoš Hartnet.

Vremenska petlja

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

23.00 B92

Vremenska petlja

Vojni specijalac u penziji Roj Pulver iznova proživljava jedan te isti dan koji se uvek završava njegovom brutalnom smrću od nepoznatih plaćenika ili prilikom bežanja od njih. Svakim novim buđenjem nakon likvidacije Roj skuplja delić po delić informacije koja bi trebalo da ga dovede do odgovora ko želi da ga bije i zašto se neprestano vraća iz mrtvih i ponavlja taj kobni dan… Ispravljajući stvari, Roj može da postane najbolja verzija sebe - ako uspe da se spase od ponovne smrti. Uloge: Frank Grilo, Mel Gibson, Naomi Vots.

Nepodnošljiva težina blistavog talenta

Foto: IMDB

 

 

nedelja

00.30 Prva

Nepodnošljiva težina blistavog talenta

Nikolas Kejdž u ovom filmu igra svoju sopstvenu ulogu, glumca zatrpanog dugovima koji se nada svom slavnom povratku. Na žalost ništa konkretno mu se ne nudi sem ponude da se sretne sa svojim najvećim fanom, milijarderom sa juga Španije koji će mu za to platiti milion dolara. Uloge: Nikolas Kejdž, Pedro Paskal, Nil Patrik Haris.

Tesna koža

Promo

 

 

Nedelja

14.15 RTS1

Tesna koža

Referent Mita svakodnevno se suočava sa gužvom u kući i na poslu. Najmlađeg sina muči škola i snovi o polovnoj „hondi“, stariji je večiti apsolvent astronomije, a ćerka diplomirani pravnik koja bezuspešno traga za zaposlenjem. Svako traži svoje a njegova mala plata je nedovoljna za sve porodične prohteve. Na poslu cveta korupcija i vlada opšti haos, a sportska prognoza mu je poslednja nada koja bi mu pomogla da se izvuče iz tesne kože. Uloge: Nikola Simić, Milan Gutović, Ružica Sokić.

Nevaljali Deda Mraz

Foto: IMDB

 

 

nedelja

22.20 RTS2

Nevaljali Deda Mraz

Prevarant pijanac i njegov partner predstavljaju se kao Deda Mraz i njegov patuljak da bi pljačkali prodavnice pred Novu godinu. Veliki problemi nastaju kad se prevarant sprijatelji sa problematičnim dečakom. Vili Stouks je prevarant koji mnogo pije i neprestano se blamira u javnosti. Radi samo jednom godišnje, obučen kao Deda Mraz. Tada on i njegov pomoćnik pljačaju prodavnice. Ovoga puta zaista nema sreće, na put mu staju jedna krupna žena, šanker koga privlače Deda Mrazevi i dečak uveren da je on stvarni Deda Mraz. Da li će nevaljali Deda Mraz i njegov mali pomoćnik uspeti u nameri i ove Nove godine? Uloge: Bili Bob Tornton, Berni Mek, Loren Grejem.

Parazit

Foto: IMDB

 

 

nedelja

21.00 Cinemania

Parazit

Radnja filma prati porodicu Kim koja živi u sirotinjskom podrumskom stanu u Seulu. Majka, otac i dvoje odrasle dece nemaju posao i snalaze se kako znaju. Rade jednokratne posliće, račune ne plaćaju, pa su im telefoni isključeni, jure besplatni vajfaj komšija. Kada sin Ki-vo dobije priliku da daje časove engleskog ćerki bogataške porodice Park, oni veoma lukavo jedan po jedan, uz pomoć spletki, dolaze do različitih poslova kod Parkovih. Uloge: Kang Ho Song, Sun Kun Li, Jeo Jeong Jo.

Enkanto: Magični svet

Foto: IMDB

 

 

ponedeljak

15.55 RTS2

Enkanto: Magični svet

Magija Enkanta blagoslovila je svako dete u porodici jedinstvenim darom, od supersnage do moći isceljenja, svako dete, osim jednog – Mirabel. Ali kada otkrije da je magija koja okružuje Enkanto u opasnosti, Mirabel shvata da bi ona, jedina „normalna“ Madrigal, mogla da bude poslednja nada svoje izuzetne porodice. Glasovi: Stefani Beatris, Marija Sesilija Botero, Džon Legvizamo, Mauro Kastiljo.

Kingsman: Tajna služba

Foto: IMDB

 

 

ponedeljak

21.55 RTS 1

Kingsman: Tajna služba

Nastao na osnovu priznatog stripa i u režiji čuvenog reditelja Metjua Vona, film Kingsman: Tajna služba prikazuje priču o super tajnoj špijunskoj organizaciji koja u jednom trenutku regrutuje mladića sa ulice sa velikim potencijalom, kako bi se posvetio zahtevnom programu treninga. U isto vreme prevrtljivi kompjuterski genije postaje prava globalna pretnja. Uloge: Kolin Fert, Taron Edžerton, Samjuel L. Džekson.

Tor: Ragnarok

Foto: IMDB

 

 

ponedeljak

21.00 Cinemania

Probudi se

Čovek se budi u bolnici bez ikakvih sećanja o svojoj prošlosti. Ubrzo saznaje da ga policija juri zbog serije krvavih ubistava. Da li je u pitnju slučaj pogrešnog indetiteta, ili je on zaista odgovoran za masovna ubistva širom zemlje. Uloge: Džonatan Ris Majers, Frančeska Istvud, Vilijam Forsajt.

Što se bore misli moje

Promo

 

 

Ponedeljak

22.00 Superstar

Što se bore misli moje

Film prati poslednje dane srpskog kneza Mihaila Obrenovića, zaljubljenog čoveka koji se bori sa osećajem dužnosti prema svom narodu dok se protiv njega kuje kobna zavera, koja će zaustaviti oslobađanje balkanskih naroda. Uloge: Dragan Mićanović, Miloš Timotijević, Nebojša Dugalić, Nataša Ninković, Aleksandar Srećković Kubura.

Munje: Opet!

Promo

 

 

utorak

22.25 RTS1

Munje: Opet!

Nastavak je kultnog filma od pre 21 godine, ali se kod naših aktera Popa i Mareta nije mnogo toga promenilo - nema devojaka, nema keša, nema ni doživljaja. Kao i uvek, ne razumeju se sa svetom i novom muzikom koja vlada. Gojko cveta, kralj je Beča i uspešni muzički producent. Upravo je izbacio novi hit pevačice Mile Sile. Međutim, deo pesme je ‘pozajmljen’ od školskih drugara. Istovremeno velikodušni Gojko organizuje proslavu godišnjice mature u Beču, jer većina odjeljenja živi po svetu. Zna se ko jedini nije pozvan! Stare rane se ne zaboravljaju. Pop i Mare, bledi kao kreč, moraju u Beč. Na putu će sresti mlade šampione hemije i razne ljude, među kojima i bivšu razrednu Smilju Torturu. Neka avantura počne, opet! Uloge: Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Nikola Đuričko, Seka Sablić, Maja Mandžuka, Dragan Marinković...

 

Utorak

00.30 Prva

Ključ

Film „Ključ“ snimljen je prošle godine i govori o skrivenom blagu cara Despota Stefana - Konstantinovom blagu, kojeg želi da se dokopa tajna organizacija. Glavne uloge tumače Sonja Kolašarić, radivoje bukvić i Branimir Popović, kog gledamo kako Andriju Bošnjaka u „Igri sudbine“.

Ala je lep ovaj svet

Promo

 

 

sreda

22.25 Prva

Ala je lep ovaj svet

Ljubiša, dobro nadzemaljsko biće čiji je zadatak da spoji ljude u bračnu zajednicu, već dugo je neuspešan u svom poslu. Ovog puta se zarekao da će spojiti Batu, isfrustriranog filmskog reditelja, i Unu Lazarević, najpoznatiju TV voditeljku i površnu megazvezdu, autorku čuvene pomodarske emisije „Šetnja sa lavom“. Ljubiša stvara okolnosti koje bi ih sjedinile, te Una intervjuiše Batu u njegovom stanu. Posle napetog intervjua, sukoba i razbuktalih strasti, plin eksplodira i stan odleti u vazduh. Njih dvoje čudom prežive. Uloge: Anđelka Prpić, Andrija Kuzmanović...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading