televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Nečista krv

promo

 

 

22.00 RTS1

Nečista krv: Greh predaka

Film je zasnovan na delima Bore Stankovića i govori o propasti stare srpske gazdinske porodice kroz koju paralelno pratimo slabljenje Osmanske imperije i stvaranje mlade srpske kneževine tokom 19. veka. Priča filma prati hadži Trifuna, bogatog trgovca i predvodnika hrišćanske manjine u Vranju koji živi u harmoniji s turskim vlastima, održavajući svoju reputaciju u tada turskoj varoši na granici s oslobođenim delom Srbije. Uloge: Dragan Bjelogrlić, Katarina Radivojević.

Opasne mame

Foto: IMDB

 

 

20.55 Prva

Opasne mame

Ejmi Mičel stavlja svoju porodicu na prvo, drugo i treće mesto. Ona ima naizgled savršen život: dobar brak, natprosečnu decu, prelepu kuću, odličan izgled i zavidnu karijeru. Ali detinjasti muž, deca i njen idiotski šef je uzimaju zdravo za gotovo. Stalno se trudi da im udovolji, ali nikada nije dovoljno. Kada je alfa majke u školi njene dece malo iznerviraju, Ejmi konačno pukne. Dobra Ejmi postaje nevaljala vrlo brzo - i to ne sama. Uloge: Mila Kunis, Katrin Han, Kristen Bel, Kristina Eplgejt.

Talac

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Talac

Džef Tali, pregovarač u kriznim situacijama s taocima pri losanđeleskoj policiji, s porodicom se seli u gradić Bristo Kamino, gde preuzima posao šefa policije. Kada tri kriminalca pokušaju da ukradu automobil bogatog računovođe, situacija brzo izmakne kontroli i lopovi su zarobljeni u dobro čuvanoj kući, uzimajući računovođu i njegovu porodicu za taoce. S obzirom na visoki rizik, lokani šerif poziva Džefa u pomoć. Uloge: Brus Vilis, Kevin Polak.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading